eSky / Restricţii de călătorie – COVID-19

Informații și documente necesare pentru călători

Verificați ce trebuie să știți pentru a avea o călătorie liniștită.

Utilizați formularul de mai jos pentru a afla cum să vă pregătiți pentru călătoria dumneavoastră

Introduceți cetățenia. Notă! Dacă dețineți mai multe cetățenii, vă rugăm să furnizați cetățenia țării al cărei pașaport îl veți utiliza în timpul călătoriei.

Vă rugăm să introduceți țara de destinație a călătoriei dumneavoastră. Notă! În cazul ȋn care călătoria dumneavoastră include escale ȋn alte țări, vă rugăm să verificați separat documentele și restricțiile introduse de aceste țări în același mod.

Veți primi informații despre deschiderea graniţelor, restricții introduse, precum și informații despre regulile de carantină și documentele care trebuie completate înainte de călătorie.

Reţineţi!

Restricțiile și cerințele privind documentele se schimbă dinamic. Rămâneți la curent cu toate informațiile pentru a vă asigura o călătorie plăcută! Vă recomandăm totodată să verificați site-urile guvernamentale ale țării în care călătoriți și ale țărilor de escală, ȋn cazul ȋn care călătoria dumneavoastră constă din mai multe zboruri.

Ce fel de informații veți primi?

Deschiderea graniţelor

Informări dacă granițele unei anumite țări sunt deschise sau închise, astfel încât să știți dacă poate avea loc călătoria programată.

Restricţii

Detalii despre restricțiile de trecere a frontierei, precum și informații importante despre posibilitatea de a intra pe teritoriul unei anumite țări a cetățenilor din alte state.

Reguli de carantină

Cât durează și cine trebuie să stea în carantină într-o anumită țară?

Documente necesare

O listă a documentelor necesare care trebuie completate înainte de a pleca într-o călătorie. Notă! Unele țări solicită călătorilor să completeze documentele cu cel târziu 72 de ore înainte de plecare.

Echipamente de protecție

Reguli pentru purtarea măștilor și luarea măsurilor de precauție în locuri publice.

Oferte limitate cu până la 40% discount

doar pentru abonați

Descarcă aplicația noastră și organizează-ţi convenabil călătoriile

  • Cea mai bine evaluată aplicație din categoria călătoriilor
  • Noi oferte zilnice la îndemână
  • Toate rezervările tale într-un singur loc