Călătoreşte cu eSky.ro!

Cu noi ai Garanția prețului mic

la Vacanțe și City Break-uri

Garanția prețului mic cu eSky.ro!

Nu mai este nevoie să compari ofertele la city break-uri sau vacanțe (zbor+hotel) de pe diferite site-uri. Cu noi găseşti totul într-un singur loc: o gamă largă de hoteluri, conexiuni convenabile la zboruri, destinații inspirate – toate la cele mai atractive prețuri! Cum funcționează? Este simplu! Opțiunea Zbor+Hotel ȋţi oferă acces la prețuri avantajoase. Datorită colaborării excelente cu partenerii noștri, ȋţi putem oferi tarife atractive și cele mai mici prețuri.

Atunci când alegi eSky.ro, alegi Garanția prețului mic.

Garanția prețului mic cu eSky.ro! Garanția prețului mic cu eSky.ro!

Cum funcționează?

City Break și Vacanțe Zbor+Hotel

Garanția prețului mic de la eSky.ro se aplică numai rezervărilor de tip City Break, Vacanță și Zbor+Hotel. Nu se aplică zborurilor și cazărilor rezervate separat sau altor produse oferite de eSky.ro.

Fiecare detaliu contează

Vrei să verifici dacă oferim cel mai mic preț? În cazul ȋn care găseşti o opțiune mai ieftină decât la noi, asigură-te că aceasta conține exact aceleași detalii ca rezervarea ta pe eSky.ro: numărul de persoane, datele, durata, orele de zbor, hotelul, tipul de cameră etc.

Timpul înseamnă bani

Dacă găseşti o opțiune mai ieftină, ai la dispoziție 24 de ore de la confirmarea rezervării pe eSky.ro pentru a trimite o cerere la: garantie@esky.ro

Dacă este corectă, ȋţi vom rambursa diferența în cont.

Mai multe detalii în Termenii și Condițiile campaniei.

Blogul nostru

City Break: O pauză de la rutină

Oferă-ţi o scurtă evadare din rutina zilnică.
Reîncarcă-ţi bateriile, ȋmbogăţeşte-ţi orizonturile și descoperă cultura unor locuri noi: fie că te plimbi pe străzile pitorești din Valletta ȋnsorită, fie că ȋncerci tapas rafinate în inima cartierului El Born din Barcelona sau mergi la shopping în cele mai interesante buticuri din Milano.

Vacanţe: Găsește-ți paradisul pe pământ

Relaxează-te în felul tău: pe o plajă fierbinte ȋn Thailanda sau descoperind secretele civilizațiilor antice din Peninsula Yucatan. Te așteaptă o lume plină de aventuri extraordinare, locuri care fascinează și peisaje care uimesc. De unde să începi? De la snorkeling în Zakynthos sau o plimbare printr-o piață din Marrakech?

Inspirație pentru călătorii pe gustul tău

Descoperă călătoriile într-un mod nou cu newsletter-ul nostru! Te așteaptă cele mai bune oferte. Explorează!