eSky / Unde se poate zbura?

Unde puteţi zbura?

Vedeţi ţările ȋn care puteţi călători uşor

Vedeţi semnificaţia culorilor de pe hartă:

███ Verde – o ţară deschisă pentru călătorii. Nu sunt necesare teste COVID-19 sau carantină.

███ Verde deschis – o ţară deschisă pentru călătorii doar ȋmpreună cu un test COVID-19.

███ Galben – ţară deschisă pentru călătorii doar ȋmpreună cu un test COVID-19 şi carantină după sosire.

███ Portocaliu – doar cetăţenii care se ȋntorc şi vizitatorii care ȋndeplinesc condiţii stricte pot călători ȋn această ţară.

███ Gri – restricţiile de călătorie ȋn această ţară nu sunt cunoscute sau făcute publice de către autorităţile naţionale.

Vedeţi oferte de zboruri atractive

Călătoritul este ieftin! În secţiunea „Oferte” găsiţi cele mai bune zboruri către orice parte a lumii. Secţiunea „Oferte” este locul ȋn care aveţi zilnic toate ofertele de zboruri atractive de la diferite companii aeriene ȋntr-un singur loc. Fie că doriţi să călătoriţi ȋntr-o ţară din Europa sau de cealaltă parte a oceanului, „Oferte” este secţiunea unde puteţi găsi rapid şi uşor cea mai bună opţiune pentru dumneavoastră.

Asigurare de călătorie

Alegeţi cea mai potrivită asigurare

Indiferent de locul ȋn care călătoriţi, este ȋntotdeauna bine să aveţi asigurarea potrivită. O astfel de asigurare va face călătoria sigură şi liniştită. În oferta noastră găsiţi două tipuri de asigurare utile atât ȋnainte, cât şi ȋn timpul călătoriei. Veţi putea totodată să anulaţi călătoria din motive personale. Asigurarea este un element de bază al oricărei călătorii.

Blogul nostru

Inspiraţi-vă din blogul nostru

Căutaţi inspiraţie? Pur şi simplu nu știți unde să mergeţi şi cum să organizaţi o călătorie? Pe blogul nostru găsiţi articole şi ghiduri pregătite de experţi eSky şi entuziaşti de călătorii lungi sau scurte deopotrivă. Blogul este locul ȋn care vă găsiţi inspiraţia şi ȋmpărtăşiţi sfaturi de călătorie – unele articole sunt scrise cu ajutorul unor Travel Bloggeri celebri care ştiu totul despre călătorii.

Sfaturile de călătorie

Citiţi sfaturile de călătorie

Ce trebuie să ştiţi despre călătorii ȋn această perioadă? Pe site-ul cu informaţii „Călătorii sigure” găsiţi toate recomandările experţilor. Dacă atunci când organizaţi o călătorie vă ȋntrebaţi ce hotel să alegeţi sau cum să fiţi ȋn siguranţă la aeroport sau ȋn avion, veţi găsi răspunsurile la toate aceste ȋntrebări pe site-ul nostru. „Călătorii sigure” oferă informaţii dovedite şi de ȋncredere care vă vor ajuta la organizarea oricărei călătorii.

Cele mai noi reguli de călătorie

Verificaţi cele mai noi reguli de călătorie

Călătoriile pe durata pandemiei sunt ușoare și sigure dacă aveţi informații actualizate despre restricții. Pe site-ul „Restricții de călătorie” puteți verifica oricând regulile în orice țară din lume. Cu doar câteva click-uri aveţi acces la toate informațiile necesare în timpul pandemiei. Pe lângă acestea, pe site puteți verifica și cerințele de viză sau puteţi cumpăra uşor o viză electronică.

Unde puteţi zbura fără test şi carantină?

Călătoriile ȋn timpul pandemiei de COVID-19 nu sunt atât de dificil de organizat precum ar putea părea la prima vedere. Desigur, coronavirus ne-a schimbat planurile de vacanţă şi pentru alte călătorii, dar rezervarea zborurilor, a cazării şi a călătoriei ȋn sine nu trebuie să fie complicată.

Pandemia de COVID-19: unde puteţi merge

De când a ȋnceput vaccinarea ȋmpotriva COVID-19 ȋn multe ţări din ȋntreaga lume, autorităţile locale introduc noi reguli pentru trecerea graniţelor, noi condiţii de carantină sau ȋn legătură cu prezentarea unui test COVID-19 la punctul de frontieră. Dacă până nu demult era dificil să ne gândim la o ţară ȋn care se putea zbura fără test sau carantină, acum lista ţărilor ȋn care se poate merge după vaccinare fără proceduri suplimentare este tot mai lungă.

Posibilitatea de a călători fără prezentarea unui test COVID-19 sau fără carantină doar după vaccinare nu este singura opţiune de a vă petrece vacanţa ȋn străinătate. Există ţări ȋn care puteţi zbura fără vaccin, carantina nu este obligatorie, iar procedurile la aeroport nu sunt deloc complicate. Care sunt ţările ȋn care puteţi călători ȋn siguranţă şi liber cu toate că virusul ȋncă există?

Lista ţărilor ȋn care puteţi merge fără carantină şi test

Unde pot merge ȋn vacanţă ȋn timpul pandemiei? În timp ce lista ţărilor ȋn care puteţi zbura după vaccinare fără carantină şi test se schimbă constant, am pregătit pentru dumneavoastră o hartă interactivă pe care o actualizăm zilnic. Astfel, puteţi verifica uşor destinaţiile care acceptă turişti vaccinaţi sau care nu solicită prezentarea unui certificat de rezultat negativ al testului de COVID.

Cum verificaţi unde puteţi zbura fără test

Doriţi să ştiţi unde puteţi călători fără test şi care sunt ţările care acceptă turişti vaccinaţi fără perioada obligatorie de autoizolare? Pentru cele mai bune răspunsuri, trebuie ȋn primul rând să ştiţi dacă v-aţi făcut toate vaccinurile sau toate dozele recomandate. După, trebuie să setaţi cetăţenia şi ţara din care plecaţi, ȋn cazul ȋn care este diferită, precum şi tipul călătoriei – internă sau ȋn străinătate. După ce oferiţi toate aceste detalii, harta interactivă vă va prezenta toate informaţiile despre regulile de trecere a graniţei şi restricţiile privind COVID-19. Pentru a le verifica, trebuie doar să treceţi cu mouse-ul peste ţara dorită şi veţi vedea regulile generale la sosire. Pentru toate detaliile, faceţi clic pe ţara respectivă. Pe lângă informaţiile despre vaccin, teste şi carantină, harta vă poate spune şi care sunt situaţiile sau locurile ȋn care trebuie să vă acoperiţi gura şi nasul cu o mască.

Este recomandat să verificaţi constant unde puteţi călători dacă v-aţi făcut sau nu vaccinul, dacă este nevoie de carantină sau test şi să vă planificaţi călătoriile pe baza informaţiilor din harta interactivă. Dacă destinaţia dorită necesită proceduri suplimentare pentru călătorie, harta vă va ajuta să vă pregătiţi ca să puteţi explora lumea fără griji!

Oferte limitate cu până la 40% discount

doar pentru abonați

Descarcă aplicația noastră și organizează-ţi convenabil călătoriile

  • Cea mai bine evaluată aplicație din categoria călătoriilor
  • Noi oferte zilnice la îndemână
  • Toate rezervările tale într-un singur loc