eSky / Unde se poate zbura?

Unde puteţi zbura?

Vedeţi ţările ȋn care puteţi călători uşor

Vedeţi semnificaţia culorilor de pe hartă:

███ Verde – o ţară deschisă pentru călătorii. Nu sunt necesare teste COVID-19 sau carantină.

███ Verde deschis – o ţară deschisă pentru călătorii doar ȋmpreună cu un test COVID-19.

███ Galben – ţară deschisă pentru călătorii doar ȋmpreună cu un test COVID-19 şi carantină după sosire.

███ Portocaliu – doar cetăţenii care se ȋntorc şi vizitatorii care ȋndeplinesc condiţii stricte pot călători ȋn această ţară.

███ Gri – restricţiile de călătorie ȋn această ţară nu sunt cunoscute sau făcute publice de către autorităţile naţionale.

Vedeţi oferte de zboruri atractive

Călătoritul este ieftin! În secţiunea „Oferte” găsiţi cele mai bune zboruri către orice parte a lumii. Secţiunea „Oferte” este locul ȋn care aveţi zilnic toate ofertele de zboruri atractive de la diferite companii aeriene ȋntr-un singur loc. Fie că doriţi să călătoriţi ȋntr-o ţară din Europa sau de cealaltă parte a oceanului, „Oferte” este secţiunea unde puteţi găsi rapid şi uşor cea mai bună opţiune pentru dumneavoastră.

Asigurare de călătorie

Alegeţi cea mai potrivită asigurare

Indiferent de locul ȋn care călătoriţi, este ȋntotdeauna bine să aveţi asigurarea potrivită. O astfel de asigurare va face călătoria sigură şi liniştită. În oferta noastră găsiţi două tipuri de asigurare utile atât ȋnainte, cât şi ȋn timpul călătoriei. Veţi putea totodată să anulaţi călătoria din motive personale. Asigurarea este un element de bază al oricărei călătorii.

Blogul nostru

Inspiraţi-vă din blogul nostru

Căutaţi inspiraţie? Pur şi simplu nu știți unde să mergeţi şi cum să organizaţi o călătorie? Pe blogul nostru găsiţi articole şi ghiduri pregătite de experţi eSky şi entuziaşti de călătorii lungi sau scurte deopotrivă. Blogul este locul ȋn care vă găsiţi inspiraţia şi ȋmpărtăşiţi sfaturi de călătorie – unele articole sunt scrise cu ajutorul unor Travel Bloggeri celebri care ştiu totul despre călătorii.

Sfaturile de călătorie

Citiţi sfaturile de călătorie

Ce trebuie să ştiţi despre călătorii ȋn această perioadă? Pe site-ul cu informaţii „Călătorii sigure” găsiţi toate recomandările experţilor. Dacă atunci când organizaţi o călătorie vă ȋntrebaţi ce hotel să alegeţi sau cum să fiţi ȋn siguranţă la aeroport sau ȋn avion, veţi găsi răspunsurile la toate aceste ȋntrebări pe site-ul nostru. „Călătorii sigure” oferă informaţii dovedite şi de ȋncredere care vă vor ajuta la organizarea oricărei călătorii.

Cele mai noi reguli de călătorie

Verificaţi cele mai noi reguli de călătorie

Călătoriile pe durata pandemiei sunt ușoare și sigure dacă aveţi informații actualizate despre restricții. Pe site-ul „Restricții de călătorie” puteți verifica oricând regulile în orice țară din lume. Cu doar câteva click-uri aveţi acces la toate informațiile necesare în timpul pandemiei. Pe lângă acestea, pe site puteți verifica și cerințele de viză sau puteţi cumpăra uşor o viză electronică.

Oferte limitate cu până la 40% discount

doar pentru abonați

Descărcați gratis aplicația eSky pentru acces la cele mai bune tarife

  • Aplicația de mobil numărul 1
  • Premiul I “Best Travel Application”, eTravel | Premiul I “Cea mai utilă aplicație”, Webstock
  • Sute de reduceri și oferte limitate, actualizate zilnic. Peste 1,3 milioane hoteluri în toată lumea. Cele mai bune tarife, rezervare rapidă.