eSky / Asigurare de călătorie / Asigurare pentru călători

Asigurare de călătorie

Asigurare de călătorie online

Ce este asigurarea de călătorie?

Este o protecție fiabilă împotriva costurilor rezultate ȋn urma unor situațiilor neprevăzute care pot apărea ȋn timpul călătoriilor ȋn ţară sau ȋn străinătate. Recomandăm asigurarea de călătorie tuturor celor care călătoresc în special pentru petrecerea timpului liber, vizitarea obiectivelor turistice sau practicarea sporturilor de amatori (de exemplu, schi). Totodată, ȋncheierea unei asigurări ar trebui să fie o parte indispensabilă a unei călătorii cu copiii.
Cu o asigurare de călătorie vă puteți relaxa și bucura de călătorie fără griji inutile. Aceasta acoperă, printre altele, costul tratamentului medical, costul transportului medical, şi oferă siguranţă financiară în caz de întârziere a zborului și de pierdere a bagajelor. Totodată, include asigurarea de răspundere civilă și ȋn caz de accident.
Când planificați o călătorie, alegeți întotdeauna o asigurare de călătorie ieftină care vă va proteja împotriva consecințelor celor mai multe situații neprevăzute!

Această asigurare este pentru dumneavoastră dacă:

Vă doriţi protecţie completă oriunde vă aflaţi

Călătoriţi pentru relaxare şi agrement

Practicaţi un sport la nivel de amatori, de exemplu: schi sau jogging

Doriţi să vă asiguraţi bagajele

De ce merită să achiziţionați o asigurare eSky

Asigurarea de călătorie eSky este rezultatul anilor de experiență pe care ȋi avem ȋn călătorii la care am adăugat expertiza partenerului nostru ȋn asigurări. Ca rezultat al acestei cooperări, am creat o soluție completă, dar ieftină, care acoperă, printre altele, costurile tratamentului și transportului medical în timpul unei călătorii în străinătate până la 300.000 de euro. Aceasta este una dintre cele mai mari sume de asigurare disponibile pe piață! În plus, are o acoperire mult mai mare decât popularul card european de asigurări de sănătate (CEASS), deoarece acoperă și costurile transportului medical.

Asigurare de călătorie – călătorii interne

Asigurare de călătorie – călătorii interne

Dacă veţi călători ȋn interiorul ţării ȋn care locuiţi, ca parte a asigurării de călătorie beneficiaţi de:

 • Asigurare de vătămare corporală până la 10.000 €
 • Asigurare de răspundere civilă până la 200.000 €
 • Asistență și transport medical în limita sumei asigurate
 • Despăgubiri pentru bagaje pierdute sau deteriorate până la 1.000 €
 • Clauza privind alcoolul este inclusă în preț, de exemplu: nu există scutiri pentru evenimente sub influența alcoolului
Asigurare de călătorie

Asigurare de călătorie – călătorii internaţionale

Dacă veţi călători ȋn străinătate, ca parte a asigurării de călătorie beneficiaţi de:

 • Rambursarea costurilor tratamentului medical în străinătate până la 300.000 €
 • Rambursarea costurilor tratamentului medical ȋn caz de agravare a bolilor cronice până la 50.000 €
 • Asigurare de vătămare corporală până la 10.000 € și asigurare de răspundere civilă până la 100.000 €
 • Despăgubiri pentru bagajele pierdute sau deteriorate de până la 1.500 €
 • Asistență și transport medical în limita sumei asigurate
 • Clauza privind alcoolul este inclusă în preț, de exemplu: nu există scutiri pentru evenimente sub influența alcoolului

Călătorii cu copiii

Cel mai bine este să începeți o călătorie în străinătate cu copiii prin încheierea unei asigurări de călătorie. Datorită acesteia, în cazul unor probleme de sănătate (chiar și răceli sau tăieturi), puteți beneficia rapid și fără costuri suplimentare de asistență medicală, precum vizite medicale, teleconsultaţii cu un medic internist sau pediatru și chiar spitalizare. De asemenea, cu ajutorul asigurării veți putea obține rambursarea costurilor suportate pentru medicamente și pansamente sau produse ortopedice prescrise de medic.

Asigurarea de călătorie și Cardul CEASS

Cardul european de asigurări sociale de sănătate (CEASS) este o soluție la ȋndemână atunci când călătoriți în Europa. Deși are multe avantaje, este posibil ca CEASS să nu vă protejeze împotriva consecințelor unui număr atât de mare de situaţii precum asigurarea de călătorie disponibilă pe eSky (acoperirea CEASS depinde de țara în care călătoriţi) și nu acoperă costurile transportului medical care, în țările europene, pot fi foarte ridicate și pot depăși 100.000 EUR. De aceea merită să achiziţionaţi o asigurare de călătorie eSky pe lângă cardul CEASS. Asigurarea noastră acoperă costurile de transport până la 300.000 EUR, ceea ce reprezintă una dintre cele mai mari sume asigurate disponibile pe piață.

Vedeți mai jos cât de mult puteți economisi dacă achiziționați o asigurare de călătorie pe eSky. Am pregătit pentru dvs. situaţii reale și costul tratamentului.
Ţara şi evenimentulFără asigurareCu asigurarea eSky
Andora
fractură de umăr
Costurile tratamentului: 2.955 EUR
Zbor către țara de reședință: 280 EUR 
Total: 3.235 EUR
Fără taxe
Grecia
o așchie în picior
Costurile vizitei: 150 de euro 
Produse farmaceutice: 50 EUR 
Total: 200 EUR
Fără taxe
Mauritius
cădere din turnul salvamarului pe plajă
Costurile tratamentului: 5.825 EUR 
Zbor la clasa business către țara de reședință: 3.170 EUR 
Zbor pentru asistența medicală (dus-întors): 4.710 EUR 
Onorariul medicului: 3.835 EUR 
Total: 17.540 EUR
Fără taxe
Thailanda
Rană la picior ca urmare a unui accident pe scuter
Costurile tratamentului: 16.810 EUR
Bilet de avion pentru persoana vătămată (clasa business): 3.105 EUR
Bilet de avion pentru ȋnsoţitor: 1.390 EUR
Hotel pentru clienții care așteaptă transportul: 560 EUR
Total: 21.865 EUR
Fără taxe
Thailanda
pneumonie la un copil de 1 an
Costurile tratamentului: 50.315 EUR
Transportul la spital: 11.605 EUR
Transport cu elicopterul medical: 85.645 EUR
Total: 147.565 EUR
Fără taxe
Turcia
bronșită la un copil de 5 ani
Costul tratamentului: 215 EUR
Produse farmaceutice și inhalatoare: 170 EUR
Total: 385 EUR
Fără taxe
Exemplele includ costurile medii ale tratamentelor.

Cât costă asigurarea de călătorie eSky?

Asigurarea de călătorie ieftină, atunci când vorbim de o asigurare achiziționată de pe eSky, nu este doar un slogan! Datorită tarifelor zilnice mici, cu asigurarea de călătorie eSky vă puteți garanta siguranța în timpul călătoriei la un preţ redus, chiar dacă mergeți într-o vacanță cu familia. Cât veți plăti pentru o asigurare de călătorie de șapte zile? Consultați mai jos lista destinațiilor populare pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră.

ŢaraAsigurare de călătorie eSky pentru 2 persoaneAsigurare de călătorie eSky pentru 4 persoane
Grecia18,34 EUR pentru 7 zile36,68 EUR pentru 7 zile
Italia18,34 EUR pentru 7 zile36,68 EUR pentru 7 zile
SUA27,16 EUR pentru 7 zile54,32 EUR pentru 7 zile
Thailanda27,16 EUR pentru 7 zile54,32 EUR pentru 7 zile

Cum puteţi cumpăra o asigurare de călătorie?

Puteţi achiziţiona o asigurare de călătorie ȋn timpul procesului de rezervare sau când folosiţi motorul de căutare din partea de sus a paginii. Selectaţi locul de plecare, destinaţia călătoriei dumneavoastră, data şi numărul de persoane pe care doriţi să le includeţi ȋn asigurare.În doar câteva secunde veți afla cât costă asigurarea și apoi o puteţi cumpăra folosind metode de plată rapide și sigure.
După ce completaţi informaţiile necesare şi plătiţi, puteţi aştepta fără griji ȋnceperea călătoriei.

Cum folosiţi asigurarea de călătorie eSky?

Sunteți deja acolo, vi s-a întâmplat ceva neașteptat și doriți să folosiţi asigurarea? Este foarte simplu! Contactați Centrul de asistență, iar consultantul va raporta, printre altele, daunele, va aranja o vizită medicală ȋn locul ȋn care v-aţi cazat, va indica cea mai apropiată unitate medicală și vă va ajuta să obțineți rambursarea costurilor suportate. Numărul de telefon îl găsiți pe certificatul dumneavoastră sau pe cardul digital de asigurare pe care îl puteți descărca și salva pe telefon. Cardul digital oferă, de asemenea, acces rapid și ușor la toate informațiile utile!

Documente importante

Asigurare de călătorie

Europa și în lume

Exemplu Poliță de Asigurare
Download file

Termeni si conditii generale ale asigurarii de calatorie și IPID
Download file

România

Exemplu Poliță de Asigurare domestic
Download file

Termeni si conditii generale ale asigurarii de calatorie și IPID
Download file

Ce tip de asigurare de călătorie?

Puteţi alege tipul asigurării de călătorie ȋn funcţie de unde veţi călători (călătorie internă sau internațională) și de preferințele dumneavoastră. Asigurarea reprezintă protecție de bază împotriva evenimentelor neprevăzute din timpul călătoriei. De asemenea, este bine ca la asigurarea de călătorie să adăugaţi şi o asigurare de anulare a călătoriei.

Cât costă o asigurare de călătorie?

Asigurarea de călătorie nu are un preț fix. Cu toate acestea, costul său este o fracțiune din costul biletului de avion și al întregii călătorii. Prețul asigurării de călătorie depinde de destinația aleasă, de durata călătoriei și de numărul de persoane incluse ȋn asigurare.

Asigurare de călătorie – pe care o aleg?

Dacă decideți să călătoriți, este bine să încheiați imediat o asigurare de călătorie. Acest tip de asigurare vă permite să vă protejați atât pe dumneavoastră, cât și pe partenerii dumneavoastră de călătorie împotriva costurilor evenimentelor neprevăzute care ar putea avea loc. Pe de altă parte, asigurarea de anulare a călătoriei este o asigurare care vă permite să evitați pierderile financiare în cazul în care călătoria dumneavoastră nu poate avea loc.

Ce ar trebui să includă asigurarea de călătorie?

Fiecare asigurare de călătorie include asigurarea de răspundere civilă, asigurarea ȋn caz de accidente și asigurarea de sănătate. Un astfel de set vă permite să vă protejați de consecințele evenimentelor neașteptate din timpul călătoriei. Printre acestea se numără vizitele la medic sau internarea ȋn spital în timpul călătoriei, pentru a numi doar câteva dintre ele.

De unde puteţi cumpăra asigurarea de călătorie?

Cel mai bine este să cumpărați asigurare de călătorie când rezervați bilete pe eSky. Dacă nu aţi adăugat asigurarea la rezervare, o puteţi achiziționa ulterior, de exemplu prin intermediul acestui site. Asigurarea de călătorie pe eSky poate fi achiziționată și fără a avea o rezervare pe site-ul nostru.

Asigurare de călătorie – ce e bine de ştiut?

Înainte de a cumpăra o asigurare de călătorie, verificați acoperirea acesteia. Merită să citiți termenii și condițiile generale ale asigurării și să luați în considerare dacă acoperă costurile oricăror evenimente care pot apărea în timpul călătoriei. În cazul călătoriilor fără legătură cu practicarea sporturilor de performanţă, asigurarea de călătorie achiziționată de pe eSky va fi întotdeauna alegerea potrivită.

Oferte limitate cu până la 40% discount

doar pentru abonați

Descarcă aplicația noastră și organizează-ţi convenabil călătoriile

 • Cea mai bine evaluată aplicație din categoria călătoriilor
 • Noi oferte zilnice la îndemână
 • Toate rezervările tale într-un singur loc