eSky / Asigurare de călătorie / Asigurare pentru călători

Asigurare de călătorie

Asigurare de călătorie online

Ce este asigurarea de călătorie?

Reprezintă protecţie eficientă ȋmpotriva situaţiilor neaşteptate care ar putea apărea ȋn timpul călătoriilor interne sau internaţionale. Recomandăm asigurarea de călătorie tuturor persoanelor care călătoresc, ȋn special pentru petrecerea vacanţei, vizitarea obiectivelor turistice sau practicarea sporturilor la nivel de amatori (de exemplu: schi).
Asigurarea de călătorie vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de călătorie fără stres inutil. Include, printre altele, asigurare de răspundere civilă, asigurare ȋn caz de accident, asistenţă medicală ȋn caz de nevoie sau acoperirea costurilor pentru carantina COVID-19.
Când planificaţi o călătorie, alegeţi ȋntotdeauna o asigurare de călătorie ieftină care să vă protejeze de consecinţele celor mai imprevizibile situaţii!

Asigurare de călătorie

Asigurare de călătorie – călătorii internaţionale

Dacă veţi călători ȋn străinătate, ca parte a asigurării de călătorie beneficiaţi de:

 • Rambursarea costurilor tratamentului medical în străinătate (inclusiv infecţia COVID-19) până la 300.000 EUR
 • Rambursarea costurilor tratamentului medical ȋn caz de agravare a bolilor cronice până la 50.000 EUR
 • Rambursare de până la 50 EUR pentru fiecare zi de carantină în străinătate
 • Asigurare de vătămare corporală până la 10.000 EUR și asigurare de răspundere civilă până la 200.000 EUR
 • Compensație pentru bagajele pierdute sau deteriorate până la 1.500 EUR
 • Asistenţă şi transport medical
 • Clauza privind alcoolul este inclusă în preț, de exemplu: nu există scutiri pentru evenimente sub influența alcoolului
Asigurare de călătorie – călătorii interne

Asigurare de călătorie – călătorii interne

Dacă veţi călători ȋn interiorul ţării ȋn care locuiţi, ca parte a asigurării de călătorie beneficiaţi de:

 • Asigurare de vătămare corporală până la 10.000 EUR
 • Asigurare de răspundere civilă până la 200.000 EUR
 • Rambursare de până la 50 EUR pentru fiecare zi de carantină
 • Asistenţă şi transport medical
 • Compensație pentru bagajele pierdute sau deteriorate până la 1.000 EUR
 • Clauza privind alcoolul este inclusă în preț, de exemplu: nu există scutiri pentru evenimente sub influența alcoolului

Această asigurare este pentru dumneavoastră dacă:

Vă doriţi protecţie completă oriunde vă aflaţi

Călătoriţi pentru relaxare şi agrement

Practicaţi un sport la nivel de amatori, de exemplu: schi sau jogging

Doriţi să vă asiguraţi bagajele

Cum puteţi cumpăra o asigurare de călătorie?

Puteţi achiziţiona o asigurare de călătorie ȋn timpul procesului de rezervare sau când folosiţi motorul de căutare din partea de sus a paginii. Selectaţi locul de plecare, destinaţia călătoriei dumneavoastră, data şi numărul de persoane pe care doriţi să le includeţi ȋn asigurare. Veţi vedea ȋn câteva secunde cât costă asigurarea şi apoi o veţi putea achiziţiona. După ce completaţi informaţiile necesare şi plătiţi, puteţi aştepta fără griji ȋnceperea călătoriei.

Documente importante

Asigurare de călătorie

Europa și în lume

Exemplu Poliță de Asigurare
Download file

Termeni si conditii generale ale asigurarii de calatorie și IPID
Download file

România

Exemplu Poliță de Asigurare domestic
Download file

Termeni si conditii generale ale asigurarii de calatorie și IPID
Download file

Ce tip de asigurare de călătorie?

Puteţi alege tipul asigurării de călătorie ȋn funcţie de unde veţi călători (călătorie internă sau internațională) și de preferințele dumneavoastră. Asigurarea reprezintă protecție de bază împotriva evenimentelor neprevăzute din timpul călătoriei. De asemenea, este bine ca la asigurarea de călătorie să adăugaţi şi o asigurare de anulare a călătoriei.

Cât costă o asigurare de călătorie?

Asigurarea de călătorie nu are un preț fix. Cu toate acestea, costul său este o fracțiune din costul biletului de avion și al întregii călătorii. Prețul asigurării de călătorie depinde de destinația aleasă, de durata călătoriei și de numărul de persoane incluse ȋn asigurare.

Asigurare de călătorie – pe care o aleg?

Dacă decideți să călătoriți, este bine să încheiați imediat o asigurare de călătorie. Acest tip de asigurare vă permite să vă protejați atât pe dumneavoastră, cât și pe partenerii dumneavoastră de călătorie împotriva costurilor evenimentelor neprevăzute care ar putea avea loc. Pe de altă parte, asigurarea de anulare a călătoriei este o asigurare care vă permite să evitați pierderile financiare în cazul în care călătoria dumneavoastră nu poate avea loc.

Ce ar trebui să includă asigurarea de călătorie?

Fiecare asigurare de călătorie include asigurarea de răspundere civilă, asigurarea ȋn caz de accidente și asigurarea de sănătate. Un astfel de set vă permite să vă protejați de consecințele evenimentelor neașteptate din timpul călătoriei. Printre acestea se numără vizitele la medic sau internarea ȋn spital în timpul călătoriei, pentru a numi doar câteva dintre ele.

De unde puteţi cumpăra asigurarea de călătorie?

Cel mai bine este să cumpărați asigurare de călătorie când rezervați bilete pe eSky. Dacă nu aţi adăugat asigurarea la rezervare, o puteţi achiziționa ulterior, de exemplu prin intermediul acestui site. Asigurarea de călătorie pe eSky poate fi achiziționată și fără a avea o rezervare pe site-ul nostru.

Asigurare de călătorie – ce e bine de ştiut?

Înainte de a cumpăra o asigurare de călătorie, verificați acoperirea acesteia. Merită să citiți termenii și condițiile generale ale asigurării și să luați în considerare dacă acoperă costurile oricăror evenimente care pot apărea în timpul călătoriei. În cazul călătoriilor fără legătură cu practicarea sporturilor de performanţă, asigurarea de călătorie achiziționată de pe eSky va fi întotdeauna alegerea potrivită.

Oferte limitate cu până la 40% discount

doar pentru abonați

Descărcați gratis aplicația eSky pentru acces la cele mai bune tarife

 • Aplicația de mobil numărul 1
 • Premiul I “Best Travel Application”, eTravel | Premiul I “Cea mai utilă aplicație”, Webstock
 • Sute de reduceri și oferte limitate, actualizate zilnic. Peste 1,3 milioane hoteluri în toată lumea. Cele mai bune tarife, rezervare rapidă.