eSky / Safe Travels

Călătorii sigure

Serviciu de informații cu date utile privind călătoriile în perioada Covid-19.

Tot ce trebuie să știți despre călătorit ȋn prezent
Informații și date veridice.

 

Pandemia de coronavirus a făcut din călătorit un subiect tabu. Dar este adevărat? Aceasta este întrebarea la care răspundem în această secțiune. În calitate de experți în călătorii, spunem „Să verificăm!” Revizuim miturile despre călătoritul în timpul pandemiei și oferim informații fiabile susținute de dovezi științifice.

 

De mai bine de 15 ani însoțim milioane de călători și oferim informații despre aproape orice subiect legat de călătorii. În timpul unei pandemii știm cât de importante sunt informațiile veridice. Ca partener de încredere, dorim ca aceste informaţii să fie disponibile, astfel încât toată lumea să se poată bucura de călătorii.

 

Cunoașterea este punctul nostru forte şi, după cum știm, cunoașterea ȋnseamnă totodată putere. Datorită articolelor din această secțiune, veți afla despre călătoritul în timpul pandemiei. Astfel veţi şti cât de sigur este avionul, iar șederea dumneavoastră la hotel devine o amintire plăcută de vacanţă. Profitați de experiența noastră și pregătiţi-vă pentru o călătorie liniștită.

Este zborul cu avionul sigur în timpul pandemiei?

În acest articol veți afla dacă opţiunea de a călători cu avionul este sigură. Vă vom prezenta fapte și informații care vă vor răspunde la întrebări și vă vor permite să vă planificați calm călătoriile viitoare!

Călătoria în timpul pandemiei: siguranță la aeroport

Este locul din care începe călătoria cu avionul. Ce trebuie să știți ȋn acest moment despre protecţie? Din cauza pandemiei există noile reguli care să asigure protecţia călătorilor și a personalului aeroportului. Aşadar, ce s-a schimbat?

Siguranţa în hoteluri în timpul unei pandemii

Siguranța în timpul pandemiei este unul dintre cele mai importante subiecte. Este cazarea la hotel sigură? Citiți rezumatul nostru al practicilor de siguranță în hoteluri, astfel încât şederea dumneavoastră să fie calmă și plăcută.

Călătoritul în timpul pandemiei: carantină și teste de coronavirus

Recent, există o mulțime de întrebări despre carantină și testele necesare înainte și după călătoriile în străinătate. În acest articol veți găsi toate informațiile utile.

Călătoriile cu copiii ȋn timpul pandemiei

Călătoria cu un copil a ȋnsemnat ȋntotdeauna pentru părinţi respectarea unui set de reguli. Călătoria cu copiii ȋn timpul pandemiei COVID-19 este asemănătoare cu cele de dinainte, dar există şi diferenţe.